Egen Hemsida Gratis

 

En Egen Hemsida gratis är det många leverantörer av hemsidor som slutat med men det finns några kvar, bland annat här hos N.nu Hemsida går det att testa en Hemsida gratis i 30 dagar. Hemsida Gratis Har förklarat hur det går kan lyckas att behålla en Hemsidan gratis dessutom.

 

När det gäller en hemsida gratis utan krav på några motprestationer så har Egen Hemsida hos Weebly varit den stora överraskningen, den har ofta hamnat i skymundan och varit det lilla ooppmärksammade sladdbarnet som mest fått ståta  med andra sidors feed och rss och saknat egentligt eget innehåll, lik förbaskat så har Egen Hemsida ofta rankat topp 100 på begreppet vilket är intressant men samtidigt lite svårt att förstå. I dagarna fick sidan dock lite egen tex med en blogg, vilket man rimligen får förmoda kommer att öka synligheten något.

En annan intresant leverantör som också tyvärr slutat med gratis hemsisor är det svenska Hemsida24 som med sina sidor Egen Hemsida och den nya Göra Hemsida ser ganska lovande ut. De kommer dock att ta bort alla sina gratis hemsidor i början av 2017 vilka kommer att övergå till betalhemsidor eller stängas ned.

Göra Hemsida med blogg gratis

Ett gäng amatörer testar att göra hemsida, vilket har varit roligt och lärorikt att följa för vem kan vara bättre på att så konsekvent göra många av nybörjarmisstagen när det gäller att göra en hemsida än just nybörjaren som ska testa allt och använda så många flikar som möjligt... :)

 

Ett annat alternativ som är nästan gratis (det billigaste alternativet i praktiken) skriver vi om i inlägget om Gratis Webbhotell och Webbhotell som är billiga och bra.

26 mar 2019

Välkommen

Välkommen till www.gratishemsida.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)