N.nu Hemsida och N.nu Logga in

 

Det har i dagarna skapat några nya N.nu Hemsidor & några ny-gamla har återuppstått. En av de mest iögonenfallande har en snygg logga och heter:Logga In. Där kan man helt enkelt logga in hos sin N.nu Hemsida. Så mycket enklare än så kanske det inte går att få det.

Logga In Nu!

Logga In Nu

Klicka på Loggan för att Logga in Nu!

på din N.nu Hemsida

 

De sidor som återuppstått eller livats upp ordentligt efter en längre tid i dvala är Egen Hemsida N.nu som en gång i tiden verkar ha startats av självaste N.nu's grundare Dr. Jim Westergren eller Il Proffesore som han också kallas.

Hemsidemakare

 

Kom post dot kom

Kompost är ett annat spännande exempel hos N.nu, där gamla sidor som brutit mot reglerna åtskilliga gånger och återuppstått nu återuppstår på ett sätt som förhoppningsvis vaccinerar ägarna rent logiskt då sidorna de tidigare ägarna som sålde droger, cigaretter skattefritt och annat nu får konkurera med sina tidigare sidor innan de syns bra med sina nya sidor igen... en intressant praktiskt tillämpning av vaccinationen som princip.

Kanske sänder detta en brasklapp till de som tydligast och återkommande bryter mot reglerna om att N.nu inte är till för att ätas men den som försöker själv kan bli SEO dogfood & Frolic åt andra projekt. Så varför vara dogmatisk. Den aritmetiska återkopplingen har tydligen fått en och annan regelmässig regelbrytare att tappa fattningen och skrika screw you - Så visst det är nog bra ändå!

 

17 okt 2013

Välkommen

Välkommen till www.gratishemsida.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)