N.nu Hemsida

Egen Hemsida Gratis

26 mar 2019

 

En Egen Hemsida gratis är det många leverantörer av hemsidor som slutat med men det finns några kvar, bland annat här hos N.nu Hemsida går det att testa en Hemsida gratis i 30 dagar. Hemsida Gratis Har förklarat hur det går kan lyckas att behålla en Hemsidan gratis dessutom.

 

När det gäller en hemsida gratis utan krav på några motprestationer så har Egen Hemsida hos Weebly varit den stora överraskningen, den har ofta hamnat i skymundan och varit det lilla ooppmärksammade sladdbarnet som mest fått ståta  med andra sidors feed och rss och saknat egentligt eget innehåll, lik förbaskat så har Egen Hemsida ofta rankat topp 100 på begreppet vilket är intressant men samtidigt lite svårt att förstå. I dagarna fick sidan dock lite egen tex med en blogg, vilket man rimligen får förmoda kommer att öka synligheten något.

En annan intresant leverantör som också tyvärr slutat med gratis hemsisor är det svenska Hemsida24 som med sina sidor Egen Hemsida och den nya Göra Hemsida ser ganska lovande ut. De kommer dock att ta bort alla sina gratis hemsidor i början av 2017 vilka kommer att övergå till betalhemsidor eller stängas ned.

Göra Hemsida med blogg gratis

Ett gäng amatörer testar att göra hemsida, vilket har varit roligt och lärorikt att följa för vem kan vara bättre på att så konsekvent göra många av nybörjarmisstagen när det gäller att göra en hemsida än just nybörjaren som ska testa allt och använda så många flikar som möjligt... :)

 

Ett annat alternativ som är nästan gratis (det billigaste alternativet i praktiken) skriver vi om i inlägget om Gratis Webbhotell och Webbhotell som är billiga och bra.

N.nu Hemsida Rabatt & Nyheter

14 dec 2014

 

 

Just nu och fram till Nyår är det 200 kronor i rabatt på en N.nu Hemsida. Det är bara att klicka på länken

Hemsida testa Gratis

1 år N.nu Hemsida nu endas 490:-

100% Hemsida garanti

Så kommer du direkt till en registrering av din personliga N.nu Hemsida, var inte orolig det går alltid att byta adress senare.  N.nu Hemsida är dessutom så säkra på att ni blir nödja att de erbjuder en 100% nöjd kund garanti eller pengarna tillbaka.

 

N.nu utvecklas hela tiden och det senaste är SEO Sökmotoroprienterat och ger användaren  inlänkar till hemsidan och bäst länkade undersidor. N.nu Hemsida bjuder nu alla användare att utan extra kostnad kunna ta del av Ahrefs.com data genom API, en service som det ledande SEO företaget Ahrefs normalt tar 790 dolllar om året för.

  • Data kommer från Ahrefs.com (genom API). Det kan ta ett tag innan nya länkar dyker upp i listan.
  • Ahrefs tar betalt normalt sett bra betalt för denna information, hos n.nu hemsida får du det gratis.
  • Länkar med nofollow visas inte.
  • Om en domän har flera länkar till dig så visas bara den bästa länken.
  • Ahrefs URL Rank = hur kraftfull länken är i SEO-syfte.
  • Data cachas 5 dagar.
  • Vi hämtar och sedan sorterar och filtrerar endast de 1000 bästa länkarna och de 300 bästa sidorna.
Google att synas SEO Tips Hemsida

 

Både Hemsida Gratis och N.nu Hemsida har skrivit om rabatten och andra delar av N.nu hemsidans utveckling.

 

 

N.nu Hemsida Rabatt

22 dec 2013

 

Just nu är det rabatt på N.nu hemsida Premium. Hela 200 kronor på årsavgiften skriver N.nu Hemsida och det gäller att skynda sig på:

Erbjudandet gäller till den 31 december 2013 och vid betalning med Payson internetbanken. Väljer du att i stället betala via en så kallad betalprenumeration med kreditkort eller Paypal så får du 30% rabatt på köpesumman i stället. Jim Westergren som skapat N.nu är dessutom så säker på sin sak att du får 14 dagars öppet köp utan några frågor om du inte är nöjd och pengarna tillbaka såklart. Klicka på bilden och registrera din hemsida nu till det rabbaterade priset.

Hemsidan nu

 

Av de rabatterade priserna går dessutom 10% direkt till fattiga barn i Bolivia vilket också skedde under under förra året då N.nu

 

Andra Svenska portaler för Hemsida verkar också ha slutat med gratis hemsida tex Hemsida24. Deras Egen Hemsida står dock kvar tillsammans med Skapa Hemsida.  De som inte har råd med en robust bra hemsida med hög synlighet kan titta på Egen Hemsida hos Weebly eller kanske Egen Hemsida hos jimdo kan falla på läppen. vad tror du?

Logga In Nu

Du som redan har en N.nu Hemsida kan klicka på Logga in Loggan ovan och logga in nu.

Gratis Hemsida

30 nov 2013

 

Gratis Hemsida är mer än bara N.nu Hemsida

Vi vill passa på att visa några andra leverantörer av hemsidor som kanske kan vara intressanta för några som vill lära sig något nytt, få nya vinklar men också ett gäng färska och fräsha inlänkar som kanke bara står där och levererar om det vill sig väl, dvs hemsidan är välgjord och fyller sin funktion.

 

Hemsida och Egen Hemsida från Wix.

Hemsida Nu från Yolasite

 

Eller varför inte testa det svenska alternativet som dock just i dagarna slutade med gratis hemsida, de har flera intressanta sidor tex Egen Hemsida som dock hann skapas medan hemsidorna där fortfarande var gratis, vänligt nog så länkar de dessutom till oss så vad kan man egentligen göra mer än att länka tillbaka. Egen Hemsida. En större och mer omfattande variant är Skapa Hemsida med betydligt fler sidor etc.

Någon av dem som faller på läppen månro?
Eller blir det till slut tumblr den inkongrafiska sidan som till slut vinnar gillandet tack vare Egen Hemsida och denna stringenta instrumentalitet och N.nu Hemsida ikonografiska riff som puppet on a string?

 

 

Gratis Hemsida

26 nov 2013

Som flera skrivit om går det fortfarande att skaffa en Gratis Hemsida hos N.nu Hemsida dock kräver det lite egen ansträngning numera.

 

Alternativ till N.nu Hemsida finns det också för alla som vill ha variation och se sig om innan de bestämmer sig. U dagarna beslutede sig dock en av Sveriges större leverantörer av hemsida till företag om att sluta med gratis hemsidor, numera är bara provperioden på 30 dagar gratis. Så här såg Egen Hemsida ut hos dem.

 

Gratis Hemsida

Hemsidan hos Wix

Egen Hemsida

 

Hemsida nu hos yolasite


Vi återkommer lite till hur de olika hemsidorna verkar fungera, var för sig och i förhållande till varandra men också så klart i förhållande til N.nu Hemsida.

 

N.nu Hemsida och N.nu Logga in

17 okt 2013

 

Det har i dagarna skapat några nya N.nu Hemsidor & några ny-gamla har återuppstått. En av de mest iögonenfallande har en snygg logga och heter:Logga In. Där kan man helt enkelt logga in hos sin N.nu Hemsida. Så mycket enklare än så kanske det inte går att få det.

Logga In Nu!

Logga In Nu

Klicka på Loggan för att Logga in Nu!

på din N.nu Hemsida

 

De sidor som återuppstått eller livats upp ordentligt efter en längre tid i dvala är Egen Hemsida N.nu som en gång i tiden verkar ha startats av självaste N.nu's grundare Dr. Jim Westergren eller Il Proffesore som han också kallas.

Hemsidemakare

 

Kom post dot kom

Kompost är ett annat spännande exempel hos N.nu, där gamla sidor som brutit mot reglerna åtskilliga gånger och återuppstått nu återuppstår på ett sätt som förhoppningsvis vaccinerar ägarna rent logiskt då sidorna de tidigare ägarna som sålde droger, cigaretter skattefritt och annat nu får konkurera med sina tidigare sidor innan de syns bra med sina nya sidor igen... en intressant praktiskt tillämpning av vaccinationen som princip.

Kanske sänder detta en brasklapp till de som tydligast och återkommande bryter mot reglerna om att N.nu inte är till för att ätas men den som försöker själv kan bli SEO dogfood & Frolic åt andra projekt. Så varför vara dogmatisk. Den aritmetiska återkopplingen har tydligen fått en och annan regelmässig regelbrytare att tappa fattningen och skrika screw you - Så visst det är nog bra ändå!

 

Gratis Hemsida N.nu tidigare Inlägg

26 sep 2013

 

För att hålla sidan uppdaterad utan att förlora dess historia lägger vi in även stora delar av det tidigare innehållet på sidan. Den gamla texten är dock inte uppdaterad och länkarna inte aktuella, därför väljer vi att rekomendera ett aktuellt alternativ till Webbhotell som fungerar bra idag. Ska man inte välja N.nu så finn det många att välja på, Manufrog är ett alternativ som förvisso inte är helt gratis men kostar 120 kronor per år i billigaste varianten, vilket många förefaller vara påfallande nöjda med.

 

Webbhotell Billigt och Bra: Manufrog

 

 

 

En Bra Webbhotell har naturligtvis bra funktioner som en bra och fungerande support och program som gör att man inte behöver vara webbexpert för att kunna installera och få dem att fungera, typ

 

 

 

Tidigare inlägg..

-------------------

Hur får man egen gratis hemsida lätt och enkelt?

Det är nu helt naturligt att man har en eller flera favoritställen på nätet, där man kan umgås och uttrycka sig på olika sätt, som till exempel, att skriva sin blogg, dela bilder med nätkompisar, spela spel, dejta eller chatta. Att ha sin blogg är nu så vanligt, att det är faktisk flera som har bloggen än de som inte ha.

Men... För mig är det dags att gå vidare. Bloggen är nu kanske bara för tonåringar och nybörjare. Vi andra som är så vana med Internet har upplevt nackdelar med bloggandet. Det är inte längre roligt att bara skriva om sina dagar, barnen, arbetet osv. Vem bryr sig om att vi i dag har ätit köttbullar och makaroner? Att barnet har haft nässelutslag? Eller att arbetskamaraten betett sig fånigt? Vem bryr sig... i morgon blir allt bra igen... :).

Därför.. Vi vill helt enkelt ha mer ut av vår närvaro på nätet.

Vi vill publisera som proffs, vi vill hjällpa andra med våra kunskaper, vi vill visa både proffesionell och privat sida av oss själv ... ja, vi vill helt enkelt sälja oss själv och det som vi kan bäst. Så därför räcker det inte med att endast ha en liten blogg med kalender och några bilder. Vi vill ha möjlighet att komma i kontakt med våra besökare, vi vill ha egna "newsletters", mailkonton, vi vill kunna spåra trafiken och skapa ännu bättre service för våra kunder. Med bloggen har vi inte så många av detta.

Därför...

 

 

Vi vill ha en riktig hemsida!

Om du också har fått nog av alla dessa communities, typ Facebook och Twitter och bloggandet, och du behöver en riktig och egen hemsida, så finns det här ett bra tips : använd en gratis webbhotell-leverantör.

Gratis betyder alltså HELT gratis webbhotellpaket med flera olika avancerade funktioner för hosting & bygge av professionella dynamiska webbplatser (se listan nedan). De har. blant annat, cPanel - kontrollpanel som är häpnadsväckande och lättanvänd webbplatsverktyg. Dessutom finns det ingen någon form av reklam på dina sidor.

Detta företag erbjuder professionell hosting av hög kvalité, support, drifttid och tillförlitlighet. De har också redan en stor community av webmastere som du skulle älska att vara en del av!

Här kommer detaljerad beskrivning av webhotellet:

 

» Gratis Webb Hosting

 

Disk Uttryme

1500 MB

Bandwidth

100,000 MB = 100 GB!

Antal Domäner tillåtet

Obegränsad

Control Panel

cPanel

Annonser på mina sidor?

Inga annonser eller Banners!

Mina egna annonser?

Ja

» Detaljer

 

Website Builder

 

 

PHP Scripts Autoinstaller

 

Unrestricted PHP Support

 

MySQL Databases

 

Instant Backups

 

FTP Support

 

Web File Manager

 

99% Uptime

 

Instant Activation

 

» Supported Features

 

PHP and MySQL

Ja

Cron Jobs

 

Curl

 

GD

 

PHP Pear Modules

 

» E-mail Funktioner

 

POP3 Konton

 

Web Mail

 

Spamskydd

 

Mail Vidarebefo

 

IMAP Support

 

Modify MX Entry

 

» Control Panel Funktioner

 

Senaste cPanel

Ja

Website Builder

Ja

Fantastico Autoinstaller

Ja

Getting Started Wizard

 

Video Tutorials

 

Multi Language Support

 

Hotlink Protection

 

IP Deny Manager

 

Redirect URL

 

Password Protected Directories

 

Web Based File Manager

 

phpMyAdmin

 

Här kommer en kort sammanfattning av allt du får om du registrerar dig i dag:

-1500 MB diskutrymme

- 100 GB Bandwidth

- Din egen domän hosting

- CPanel Kontrollpanel- Website Builder

- Över 500 webbplats mallar redo för nedladdning

- Gratis POP3 e-rutan och Webmail tillgång

- FTP och webbaserad File Manager

- PHP, MySQL, Perl, CGI, Ruby.

- Inga annonser alls!

Skynda dig och utnyttja detta fantastiska erbjudande och få en gratis hemsida, utan någon kostnad och annonser någonsinn!

 

Klicka här 

(länken fungerar ej, för som så ofta försvinner ett gratis Webbhotell ganska snabbt, vilket inte är så roligt då.. )

 

Eller nästan gratis Hosting, då är Manufrog det bästa alternativet med paket från några hundra kronor per år

-----------------

 

Webbhotell Billigt och Bra: Manufrog

För att hålla sidan uppdaterad utan att förlora dess historia lägger vi in även stora delar av det tidigare innehållet på sidan. Den gamla texten är dock inte uppdaterad och länkarna inte aktuella, därför väljer vi att rekomendera ett aktuellt alternativ till Webbhotell som fungerar bra idag. Ska man inte välja N.nu så finn det många att välja på, Manufrog är ett alternativ som förvisso inte är helt gratis men kostar 120 kronor per år i billigaste varianten, vilket många förefaller vara påfallande nöjda med.

 

 

Hos Manufrog får du tillgång till en massa bra installationsverktyg som

Softaculous

Softaculous installerare med flera skript, vilket gör det enklelt att installera och uppdatera komplicerade program.

CPanel på Webbhotellet

Cpanel

Ett bra och enklelt sätt att hantera sitt webbutrymme på hos ett bra Webbhotell

 

Webbhotell

Webbhotell

(Klicka på bilden ovan och kom direkt till manufrog webbhotell)

 

 

N.nu Hemsida Gratis

22 sep 2013

 

Rekommendera N.nu till andra och bli belönad

Du är varmt välkommen att rekommendera N.nu till andra och vi kommer att belöna dig stort om du gör det.
Endast andra personer än dig själv räknas och det är inte tillåtet att fuska.

 

Dina värvningspoäng:

Personer du tipsat som har en aktiv hemsida : 1 = 1 Poäng
Personer av dessa som har skaffat minst 3 månaders premium: 1 * 20 = 20 Poäng
Poäng redan använda: 0
Totala poäng: 21
1 poäng = 4 veckor gratis premium eller 10 kr.

 

Växla in dina poäng mot gratis premium eller pengar

Hur många av dina poäng vill du använda:
Eller skicka pengarna till följande epost (skickas genom payson inom 2 veckor, info):


Så här gör du för att få en N.Nu Hemsida Gratis. 

 

Klicka på bilden ovan och registrera din hemsida. Du kan testa den helt gratis i 1 månad. Vi är ganska övertygade att du blir nöjd.

 

Gratis Hemsida N.nu test

22 sep 2013

 

Feed the Market

 

 

Vi har här passat på att återvända en gammal n.nu hemsida adress för att använda kraften som fanns kvar i den - innan vi börjar bygga den nya sajten. Sidan har blivit raderad och vi presenterar därför den maskinöversatta statistiken från förr här nedanför så att ingen ska bli nostalgisk över gamla tider såsom flytt.

Vi har flyttat fram och tillbaka några gånger för att ta tillvara på länkkraften från några av de som kommer till n.nu och bryter mot villkoren och ställer n.nu i dåliga dager.

Men visst är det bra att sidan legat på topp 700 i italien för inte så länge sedan. det gjorde några av sajterna nedan vars adress nu eftersänder hit, bra va..

Men bli inte ledsna när vi tar bort den. För den gamla statistiken får bara stå kvar under tiden vi bygger om sidan för att passa den nya tiden såsom komma skall. Målet är att ranka högt på sidan hemsida.n.nu med begreppet: "N.nu Hemsida".

N.nu hemsidor har ett mycket starkt varumärke tack vare bra, snabba hemsidor som syns bra i Google, så är det egentligen möjligt att slå n.nu med dess egna verktyg? Svaret lär komma så småningom. Det kan vara intressant att veta hurpass bra en enkel hemsida från n.nu egentligen är i sig självt. För vi har ju ivarje fall adressen hemsida.n.nu så helt omöjligt lär det inte vara kan man tycka,  vad tycker och tror du?

Skapa Hemsida

Företag Hemsida

Egen Svensk Hemsida

 

Vi har här passat på att återvända en gammal n.nu hemsida adress för att använda kraften som fanns kvar i den - innan vi börjar bygga den nya sajten. Sidan har blivit raderad och vi presenterar därför den maskinöversatta statistiken från förr här nedanför så att ingen ska bli nostalgisk över gamla tider såsom flytt.

Vi har flyttat fram och tillbaka några gånger för att ta tillvara på länkkraften från några av de som kommer till n.nu och bryter mot villkoren och ställer n.nu i dåliga dager.

Men visst är det bra att sidan legat på topp 700 i italien för inte så länge sedan. det gjorde några av sajterna nedan vars adress nu eftersänder hit, bra va..

Men bli inte ledsna när vi tar bort den. För den gamla statistiken får bara stå kvar under tiden vi bygger om sidan för att passa den nya tiden såsom komma skall. Målet är att ranka högt på sidan hemsida.n.nu med begreppet: "N.nu Hemsida".

 

N.nu hemsidor har ett mycket starkt varumärke tack vare bra, snabba hemsidor som syns bra i Google, så är det egentligen möjligt att slå n.nu med dess egna verktyg? Svaret lär komma så småningom. Det kan vara intressant att veta hurpass bra en enkel hemsida från n.nu egentligen är i sig självt. För vi har ju ivarje fall adressen hemsida.n.nu så helt omöjligt lär det inte vara kan man tycka,  vad tycker och tror du?


N.nu Hemsida: Guide till hur du syns i Google

 

 Hemsida  N.Nu premium eller SEO Website

 

gratishemsida.n.nu webbplats översyn värt rank och analys

gratishemsida.n.nu över all global trafik rang är 2.054.267 på internet världen. Enligt vår uppskattning gratishemsida.n.nu webbplats värd är 245.00 dagliga intäkter så dess värde är $ 7,00 USD. Eftersom inga aktiva hot hittades av användarna, är gratishemsida.n.nu SAFE att bläddra.
Sammanfattning av gratishemsida.n.nu
gratishemsida.n.nu registrerades 0000-00-00. Registratorn av gratishemsida.n.nu är. NU Domain Ltd Rankas av gratishemsida.n.nu är 2054267 på internet webben. Denna speciella placering indikerar webbplatsens attraktionskraft internet. Lägre rang antyder betydligt mer besökarens webbplats blir populär. Det gratishemsida.n.nu har en PageRank på 0 till 10 eller N / A.. Totalt antal unika besökare per dag på gratishemsida.n.nu är 729. Webbplatsen gratishemsida.n.nu server / värd IP-adress är 79.99.6.196, och dess server ligger i SE.
Trafik uppskattning gratishemsida.n.nu
Daglig unika besökare: 243
Dagliga Sidvisningar: 729
Rank Och Betyg
Alexa Rank: 2.054.267
Google Pagerank: gratishemsida.n.nu Google Pagerank
Sökmotorn Sida avskrifter
Google indexerade sidor: 5K +
Yahoo indexerade sidor: 3K +
Bing indexerade sidor: 4K +
Sökmotorer bakåtlänkar Indexerad
Google Backlinks: 4K +
Bing Backlinks: 2.5K +
Alexa bakåtlänkar: 4
Popularitet i sociala nätverk
Facebook aktier: 22
Twitter Count (Tweets): 0.7K +
Digg Stories: 0.01K +
Blandade Värden
SiteAdvisor Rating: Inga riskfrågor
Web Archive: Se tidigare utseende gratishemsida.n.nu
Server Hälsa: Check DNS Vård av gratishemsida.n.nu
Webbplats Meta Data
Meta titel gratishemsida.n.nu
Site utgå: www.gratishemsida.n.nu
Web Server Information (gratishemsida.n.nu)

IP-adressen för gratishemsida.n.nu är 79.99.6.196. Följande information är för närvarande visar information om den geografiska platsen för servern gratishemsida.n.nu. Se karta för mer information:

Rapportera ETT kartfel

Hosted IP:
79.99.6.196

Hosted Land:
SE gratishemsida.n.nu Hosted Land

Plats Latitud:
56,9055

Plats Longitude:
12,4912
Domain Information (gratishemsida.n.nu)

gratishemsida.n.nu registrerats med den berömda domänregistreringsföretag. NU Domain Ltd gratishemsida.n.nu rgistered på 0000-00-00. Och gratishemsida.n.nu löper ut den 0000-00-00.

Domain Information
Justitiesekreterare:. NU Domain Ltd
Registrerad den: 2010-02-15
Senast ändrad: Nyligen uppdaterade
Löper ut: fortfarande aktiva
Förlängning:. N.nu Lista alla n.nu domäner.
Google Pagerank Analys
Den Google Pagerank är att mäta vikten av en sida i förhållande till andra sidor på nätet som bygger på antalet länkar. Slutligen användarna ser PR som en siffra från 0 till 10 eller n / a.

gratishemsida.n.nu Alexa Traffic Analysis
gratishemsida.n.nu globala Alexa trafik ranking är 2.054.267. Denna ranking visar gratishemsida.n.nu popularitet på Internet. Lägre rang innebär fler besökare som webbplatsen blir. gratishemsida.n.nu har 729 sidvisningar per dag, och 243 unika besökare per dag.

gratishemsida.n.nu Alexa Traffic grafanalys
Klicka på flikarna nedan för att utforska gratishemsida.n.nu Traffic Rank, Reach, sidvisningar, sidvisningar / användare, Bounce%, Tid på webbplats och Search% historia. gratishemsida.n.nu 6 månaders rekord nedan.

Trafiken rang trend graf gratishemsida.n.nu på domaininternethosting.com
MajesticSEO Bakåtlänk
Bakåtlänk upptäckt graf från MajesticSeo av gratishemsida.n.nu. Med hänvisning domäner upptäckt (icke cumuative vy) och bakåtlänkar upptäckt (icke kumulativ vy).
majesticseo bakåtlänk för gratishemsida.n.nu


gratishemsida.n.nu majestätiska seo bakåtlänk
Tävla diagram för gratishemsida.n.nu unik besökare upptäckt diagram
Tävla trafik och engagemang statistik visar hur gratishemsida.n.nu konkurrenter attrahera och behålla kunder på nätet. Konkurrera utvärderar gratishemsida.n.nu trafik baserat på Internetleverantörer, ASP, opt-in paneler och Tävla Toolbar. Tävla inte mäter trafiken på gratishemsida.n.nu som finns utanför USA.

Urbota Inskränkthet

 
 

Urkund

 

Välkommen

Välkommen till www.gratishemsida.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)